Vyber region:
Vyhledávání:

DOPORUČUJEME:

masáže

solné jeskyně
 

Diskuzní fórum - jak začít ?



Radim - 4.1. 2009 13:22
Ahoj.Rád bych si chtěl zeptat vlastním jednu větší místnost v centru města a rd bych ji nějak využil tak jsem rozhodl že tam dám jedno solárko a budu ho jako provozovat .Rád bych se tedy chtěl zeptat je něco co bych třeba měl vědět?Jaké jsou třeba náklady na provoz nějakého stařšího solárka?Co vše k tomu budu potřebovat.Dá se jako vubec nějak takhle vydělávat nějakých pár korun?Děkuji



solární asistentka - 25.2. 2009 00:12
Především na to musíte mít živnostenský list a rekvalifikační kurz, není to jen tak, jedná se tu především o zdraví druhých lidí kteří budou vaše služby využívat.



Petra - 24.4. 2009 06:21
Ahoj chtěla bych mít provozovnu ze solárkem ,ale je asi 7 km od města nevim zda do toho jít myslíte když bych dala dobrou cenu,že by lidi jezdily?Díky moc mě zajímá váš názor.



David - 13.6. 2009 13:12
V soucasnosti oteviram solaria v UK a musim rict, ze je to mnohem jednodusi nez v Cechach. V Cechach urady delaji hodne prekazek a prakticky znemoznujou cloveku podnikat. V Anglii Vam staci jen pronajmout prostor, poslat oznameni na tax office o tom ze podnikate a v cem { kuli dani, ktera ale neni vysoka} a musite si zalozit podnikatelsky ucet u banky, coz nevyzaduje zadnou dokumentaci. Urad Vam prideli urednika, ktery Vam dela vyplatni pasky a ucetnictvi za jednorazovej poplatek asi 250£ za mesic a to je vsechno. Nikoho nezajima jak mate stylizovany zarizeni nebo jaka solaria mate v kabine. Kdyz jsou to solaria schvalena pro provoz v salonech mate volne ruce, takze v podstate si muze dovolit podnikat kazdy, kdo ma chut to skusit, nepotrebujete zadne licence a zkousky nebo neco podobnyho.
BOhuzel musim rict, ze jen v cechach je porad vzity papirovani a kladeni prekazek lidem, kteri by chteli podnikat ale urady jim to v podstate znemozni. Je to jeden z duvodu, proc jsem Cechy opustil a jsem zato rad, Jsme opravdu pohrdnuti hodna zeme.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj